Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Sign Up
  1. Welcome Guest to Teryx Central. Teryx Central is your #1 Kawasaki Teryx Resource. Be sure to register. It's quick and 100% free.

Forum Tip for Mobile Users

Discussion in 'Teryx Central Site Help and Comments' started by DLB, Mar 1, 2015.

  1. DLB

    DLB Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    405
    Likes Received:
    244
    Here is a tip for iOS users that will work on the current operating system, as of today's post date.

    First, go to the teryxcentral.com website. At the bottom of your screen you'll see an icon that looks like a box with an arrow pointing up. Click on this icon.
    IMG_5045.PNG

    After clicking on the box icon, a menu will pop up that displays a few options. Click on the icon that says "Add to Home Screen".
    IMG_5046.PNG

    Once you have done this, you will be presented with another screen that gives you the option to change the name of the icon or simply just "Add". When you are happy with the name, click "Add"
    IMG_5051.PNG

    Now you have direct access to the forum from your home screen.
    IMG_5052.PNG
     
    #1
    TheStig likes this.
  2. Butch450

    Butch450 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    356
    Likes Received:
    185
    Thanks for the great info @DLB

    I'll throw up one for Android devices via Chrome, but should also be the same steps for other android browsers...

    First, go to the teryxcentral.com website. At the top right corner of your screen click your settings tab...
    Screenshot_2015-03-01-16-17-10.png


    After a menu will pop up that displays a few options. Click on the icon that says "Add to Home Screen"...
    Screenshot_2015-03-01-16-17-21.png


    Once you have done this, you will see another screen that gives you the option to change the name of the icon or simply just add it. Either change the name and click add, or just click add...
    Screenshot_2015-03-01-16-17-30.png

    Now you have direct access to the forum from your home screen...
    Screenshot_2015-03-01-19-53-48.png
     
    #2
    TheStig likes this.
  3. TheStig

    TheStig Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    191
    Likes Received:
    175
    Nice info guys, I knew how to do it on my iphone but I have no clue on Android stuff. Anyone using a Windows phone?
     
    #3
  4. DLB

    DLB Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    405
    Likes Received:
    244
    The updated icon for the forum looks better.
    image.jpg
     
    #4
  5. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
    I never got either one of those icons on my Android. Its just blue and says xenForo.
     
    #5
  6. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
  7. DLB

    DLB Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    405
    Likes Received:
    244
    Have you tried deleting it and starting over?
     
    #7
  8. Butch450

    Butch450 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    356
    Likes Received:
    185
    It's kind of a pain to get them to switch over. I just updated the one for Rocks and Ruts last night and to get the new one to show I had to delete my current home page icon, then delete my bookmark in chrome, then clear my cache and history. After that just visit the site and follow the instructions in the 1st post and it should show the new one.
     
    #8
    thegrizz likes this.
  9. DLB

    DLB Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    405
    Likes Received:
    244
    My iPhone switched it automatically. Must be one of those Android issues. :19:
     
    #9
    TheStig likes this.
  10. TheStig

    TheStig Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 27, 2015
    Messages:
    191
    Likes Received:
    175
    My iphone did it automatically too, lol.
     
    #10
  11. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
    Yes. That one was a different browser. I deleted it and did it in chrome. Chrome isn't working right at all for some reason. Oh well, it's just a picture.
     
    #11
  12. Butch450

    Butch450 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    356
    Likes Received:
    185
    I guess it is based on what version of android the device is running. On my phone its 4.4.4 and I had to delete all bookmarks and shortcuts and redo them to update but my tablet is running 5.0.2 and it just updated both sites icons and favicons automatically.
     
    #12
  13. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
    I am due for an update, but I'm not having any luck at all with Chrome. Cleared everything and tried again and just a blank grey icon with the world in the center. I am on 4.4.2. Gotta find some wifi and get this thing updated.
     
    #13
  14. Butch450

    Butch450 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    356
    Likes Received:
    185
    What phone are you using?
     
    #14
  15. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
    Galaxy 5S Active
     
    #15
  16. Butch450

    Butch450 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    356
    Likes Received:
    185
    Ah, that's probably why. The Samsungs use the default browser for all the icons I believe. Try doing what I mention above in the standard browser and see if it works.
     
    #16
  17. mrwvsportsman

    mrwvsportsman Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2015
    Messages:
    145
    Likes Received:
    114
    Got it! Did it with the standard browser and got the green kawi letters. Then finally updated my phone and deleted the icon and did it again and got the yellow t4. Thanks for the help.
     
    #17
Loading...

Share This Page